A legismertebb Orbán-pólós fideszes szerint nem a miniszterelnöknek, hanem a tüntetőknek kéne magyarázatot adniuk cselekedeteikre

2024. február 16. – 20:58

Másolás

Vágólapra másolva

„Érdekes volt, hogy amikor kicsit testidegen módon kérték, hogy énekeljék el a Himnuszt, akkor csak a hangszórók énekelték, az égvilágon senki más” – nyilatkozta lapunknak a tüntetésen némiképp váratlanul felbukkant Szilágyi Ákos, a New York Polgári Kör alapítója, aki általában Orbán Viktort ábrázoló „The leader of Europe” („Európa vezére”) feliratú pólóban jelenik meg rendezvényeken. Mondjuk ő maga se énekelte, mert „nem akarta elrontani” az éppen forgó videófelvételét.

Fotó: Kersner Máté / Telex
Fotó: Kersner Máté / Telex

Szerinte „politikai ügyet” csináltak a történtekből, pedig „előfordul, hogy az emberek hibáznak”. Szerinte nem Orbán Viktornak kell magyarázatot adnia, hanem azoknak, akik eljönnek erre a rendezvényre, ahol olyanok szónokolnak, akik „melegek, melegednek vagy pedofilok”, mondta, de kérdésünkre beismerte, hogy ez utóbbi állítását „idézőjelben mondta”. Szerinte a felszólaló „LMBTQ-szimpatizánsok és homoszexuálisok” valójában nem aggódnak a gyermekekért.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!