Összeverte szomszédját a Honvéd focistája, felfüggesztett börtönre ítélték

2024. február 15. – 08:23

Másolás

Vágólapra másolva

Fizikailag súlyosan bántalmazta szomszédját a Honvéd labdarúgója, a Fradival korábban Magyar Kupát nyerő K. Norbert és családja még 2022 júniusában, írja a Blikk. A focistát és családtagjait súlyos testi sértés és csoportosan elkövetett garázdaság bűntettében jogerősen el is ítélték.

A lap szerint K. és családja egy cukrászdát üzemeltettek Miskolcon, a bolt előtt egy csoportosulás volt. Az áldozat kutyái odaszaladtak, az egyiket visszahívta, a másik viszont lefeküdt a földre. Az állatok miatt szóváltásba keveredtek, ami végül tettlegességig fajult. A sértett férfit a mentők kórházba vitték, ahol napokra az intenzív osztályra került, utána pedig a traumatológiára. Az áldozat a Blikknek azt mondta, hogy hat bordája eltört, arccsonttörést szenvedett, három szájsebészeti műtéten esett át.

Sokáig járóképtelen volt, légmellet kapott, és le is százalékolták.

A Miskolci Járási Bíróság az ügyben az egyik férfi elkövetőt 1 év 6 hónap, a többieket 1 év 2 hónap börtönbüntetésre ítélte, amit 2 év próbaidőre felfüggesztett. A döntés 2023. december 18-án a negyedrendű vádlott ítéletével bezárólag jogerőre emelkedett.

A sértett megdöbbent a felfüggesztett büntetésen, azóta el is költözött, mert nem szeretett volna ott lakni, ahol majdnem halálra verték. A Honvéd a Blikknek azt mondta, hogy belső vizsgálatot indított K. ügyében, a játékos azonban nem kívánta kommentálni a történteket.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!