Jelentkezett a kétmilliárd forintjáért a hatos lottó tavaly novemberi sorsolásának nyertese

2024. január 31. – 17:35

Másolás

Vágólapra másolva

A kedden megjelent felhívás után újra ellenőrizte a szelvényét, és jelentkezett közel kétmilliárd forintos nyereményéért a hatos lottó szerencsés játékosa, aki még tavaly novemberben adott fel nyertes szelvényt, a pénzét viszont egészen eddig nem vette át – olvasható a Szerencsejáték Zrt. közleményében.

A cég kedden jelezte, hogy a nyertesnek már csak tizenkét napja maradt, hogy jelentkezzen 1 883 128 190 forintos nyereményéért, amit a 2, 9, 15, 26, 38 és a 43-as nyerőszámokkal sikerült behúznia a tavaly november 12-i sorsoláson. Ha február 10-ig nem jelentkezett volna, akkor az összeg bekerült volna a fel nem vett nyeremények közé, és különsorsolásos nyereményjáték útján visszakerült volna a játékosokhoz, és kiegészíthette volna az adott játék nyereményalapját.

Így viszont a nyertes örülhet a közel kétmilliárdos összegnek, de a többi játékosnak sem kell csüggedni, mert éppen az ötös és a hatos lottón is óriási a nyeremény, előbbin 5,6 milliárd, utóbbin 1,6 milliárd forintot lehet nyerni a héten, csak el kell találni öt vagy hat számot, ami nyilván gyerekjáték lesz. A hatos lottón eddig kétszer fordult elő, hogy a nyertes nem jelentkezett a telitalálatért, 2000-ben valaki bő 214 milliót, 2014-ben pedig durván 200 milliót hagyott bent a rendszerben.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!