Lelőtték a Farkasemberként ismertté vált Horkai Zoltán két szarvasát Gödöllőn

2024. január 30. – 10:52

Másolás

Vágólapra másolva

Lelőtték a világhírű állatmentő, a róla készült Discovery Channel-es tévésorozat miatt Farkasember néven is ismert Horkai Zoltánék két szarvasát Gödöllőn – írja a 444.

Horkai évtizedek óta a nemzetközi filmvilág egyik ismert idomárja, a farkasai, medvéi és szarvasai jó pár hollywoodi és más produkcióban feltűntek. Az ő gímszarvasai – Góliát és Picur – szerepeltek Enyedi Ildikó világsikerű, berlini Arany Medvét nyert és Oscarra jelölt filmjében, a Testről és lélekről-ben.

Egyelőre csak annyit tudni, hogy az ismeretlenek bemásztak Horkaiék gödöllői telkére, és lelőttek két szelíd szarvasbikát. Az egyik szarvas tetemét is magukkal vitték, míg másikat, Ödönt hátrahagyták. A gazdái szerint azért, mert sokat szenvedve megpróbált elbújni a gyilkosai elől. A 444 információi szerint az ügyben feljelentést tettek, és Horkaiék nyomravezetői díjat is felajánlottak.

Frissítés 12:15-kor: A Gödöllői Rendőrkapitányság lopás bűntettének, valamint állatkínzás vétségének gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen – írta a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Telex megkeresésére.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!