Az újpesti gázoló szerint azért menekült el, mert akkora ütés érte az agyát, hogy amnéziát kapott

2024. január 26. – 20:53

Az újpesti gázoló szerint azért menekült el, mert akkora ütés érte az agyát, hogy amnéziát kapott
Fotó: Police.hu

Másolás

Vágólapra másolva

Nyilatkozott a hétfő este Újpesten halálos balesetet okozó férfi ügyvédje az RTL-nek. Arról beszélt, hogy védence aznap feszült volt, mert a párja szakítani akart vele, ezért inni kezdett, 5-6 üveg sört, valamint rövideket fogyasztott. Állítása szerint

az ütközéskor „hihetetlen erős ütés érte az agyát”, és „az ezzel járó amnézia miatt nem tudta, hogy hol van”,

órákkal később jött rá, hogy mi történt. Ezután „kába állapotban bóklászott” a városban, majd megpróbált visszamenni a helyszínre, de nem talált oda. A drogtesztje azért lett pozitív, mert pont az elfogása előtt szívott el egy füves cigarettát. Az RTL úgy tudja, hogy a férfi eddig alkalmi munkákból élt, és van egy 14 éves lánya.

A férfi Mercedesével több kocsit összetört hétfőn este, majd elmenekült a helyszínről. A balesetben egy 45 éves férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt, 14 éves kislányát könnyű sérülésekkel vitték kórházba a mentők. Egy nő szintén megsérült az ütközésben.

Halált okozó közúti baleset gondatlan okozásával, segítségnyújtás elmulasztásával és eltiltás alatti járművezetés megalapozott gyanújával hallgatták ki. A férfi elismerte a felelősségét a balesetért.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!