A rendőrség körözi az újpesti halálos balesetet okozó sofőrt

2024. január 24. – 11:49

Másolás

Vágólapra másolva

A rendőrség körözi a hétfő esti újpesti halálos baleset okozóját, aki elmenekült a helyszínről – írta a Budapesti Rendőr-főkapitányság Facebook-oldala.

A gyanú szerint Molnár Péter január 22-én, 19 óra 35 perc körül Budapest IV. kerületében, a Deák Ferenc utca és a Rózsa utca kereszteződésében egy Mercedes típusú személygépkocsival több autót összetört, majd kocsiját hátrahagyva, segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről. Jelenleg ismeretlen helyen tartózkodik, és a felkutatására tett intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre – írta a Police.hu.

A karambol során egy 45 éves férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt, 14 éves kislányát könnyű sérülésekkel vitték kórházba a mentők. Továbbá egy nő szintén megsérült az ütközésben.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya kéri, hogy aki a 40 éves Molnár Péter tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámon vagy a 112-es díjmentes segélyhívón.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!