Donáth Toroczkainak: Sötét időket idéz, ahogy egy indiai vendégmunkásokat szállító buszt üldöz

2024. január 12. – 10:15

Másolás

Vágólapra másolva

„Sötét időket idéz, ahogy a Mi Hazánk elnöke, egy politikai párt első embere indiai vendégmunkásokat szállító buszt üldöz. Dehumanizál, kriminalizál és tisztességesen dolgozó, adózó emberek ellen uszít. Amikor Rogán Antal leteszi a lantot, a Mi Hazánk emeli fel. Ez a munkamegosztás” – így reagált Donáth Anna a Facebookon arra, hogy Toroczkai László indiai vendégmunkásokat követett.

A Momentum EP-képviselője, valamint régi-új elnöke szerint „egy újabb társadalmi csoport elleni rasszista gyűlöletkeltés nem megoldás Magyarország gazdasági problémáira”.

A Mi Hazánk elnöke csütörtökön töltött fel egy videót arról, hogy állítása szerint hónapok óta több tucat indiai vendégmunkás lakik a Veszprém és Fejér megye határán, a Bakonyban lévő Nagy-Magyarország Parkban. Toroczkai azt mondja, a munkások egy amerikai multinacionális cég dolgozói. Egyikük Toroczkai kérdésére angolul azt válaszolta, 8-9 hónapja laknak itt.

A videóban elhangzik, hogy a Trianon Múzeum Alapítvány vásárolta meg 350 milliós állami támogatással a Nagy-Magyarország Parkot. Toroczkai szerint az alapítvány Bayer Zsolthoz kötődik, aki jelenleg is a kuratórium tagja. Az alapítvány feladata egyébként az lenne, hogy Trianonról tanítsa a magyar fiatalokat.

A Mi Hazánk már jó ideje azt kommunikálja, hogy nekik nagyon nem tetszik, ami az országban a vendégmunkásokkal történik, sőt, már a vendégmunkás-bűnözés fogalmát is elővették.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!