Két portáltáblát zúzott le egy teherautó az M0-son

2024. január 3. – 16:47

Másolás

Vágólapra másolva

Bizarr jeleneteket tett közzé a Threads-oldalán a Magyar Közút december közepéről, amelyeken az látszik, ahogy egy nyitott gémmel közlekedő teherautó egymás után két portáltáblát is átütött.

Ahogy az a videókon is látszik, a teherautó sofőrje az első táblába rendes sebességgel ütött egy méretes lyukat, a második előtt pedig lelassított ugyan, de érdekes módon ettől sem lett alacsonyabb a felnyitott daru, így a különbség annyi volt, hogy ott szép komótosan vitte át a portáltáblát.

Mielőtt bárki azt hinné, ezeket amúgy nem azért hívják így, mert egy másik dimenzióba, vagy a Föld másik pontjára lehet velük teleportálni, hanem azért, mert a táblákat, kamerákat és egyéb dolgokat tartó, kapuszerű szerkezetek hivatalos neve az, hogy portál. Így aztán a teherautó sem teleportált el sehova a második lezúzása után, hanem félreállt, becsukta a gémet és továbbment.

Forrás: Magyar Közút / Threads
Forrás: Magyar Közút / Threads

A Magyar Közút ezután 21 kamerán követte végig a teherautót, és végül meg is találta őt, majd megkereste a céget, melynek vezetője elnézést kért, készséges és korrekt volt, vállalta a felelősséget és biztosítókon keresztül el is indította az ügyintézést. A Magyar Közút azt is hozzátette, hogy azért nem hagyták annyiban a dolgot, mert ennek a két táblának a cseréje több millió forint.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!