A lenyúlt bankkártyával nem tudtak fizetni, a tévét sem sikerült ellopni, de egy panziót azért megkárosítottak

2024. január 2. – 14:47

Másolás

Vágólapra másolva

Egy harmincas éveikben járó férfi és nő párosa először ellopta egy járókelő bankkártyáját, majd egy panzióból is megpróbáltak egy televíziót eltulajdonítani, végül az ott eltöltött három éjszaka helyett csak kettőt fizettek ki, számolt be az esetről a police.hu.

A gyanú szerint egy 35 éves nő december 29-én megszólított egy férfit az utcán, arra hivatkozva, hogy ismeri őt, a beszélgetés alatt pedig a férfi kabátja belső zsebéből észrevétlenül kivette a pénztárcáját, amelyben benne voltak az iratai is. Ezután a 37 éves férfipartnerével együtt a lopott bankkártyával akartak vásárolni az egyik üzletben, ami nem sikerült, mert a terminál elutasította a tranzakciót.

A páros ezt követően egy helyi panzióban szállt meg, innen a televíziót próbálták meg ellopni, de ez sem sikerült. Az itt eltöltött három éjszaka helyett végül csak kettő árát fizették ki.

A rendőrök elfogták a párost, majd gyanúsítottként hallgatták ki őket a nyomozók a Szegedi Rendőrkapitányságon. Csalás, illetve lopás bűntett kísérlete és más bűncselekmények elkövetése miatt indult ellenük eljárás.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!