Diósjenői testvérgyilkosság: Segített az anya elásni saját 19 éves lányának holttestét

2023. december 20. – 10:24

Másolás

Vágólapra másolva

Vádat emeltek azzal a 49 éves diósjenői férfival szemben, aki 2009-ben előbb a 19 éves, majd a 14 éves nevelt lányát is megölte. A férfinak a gyilkosságok után, a nyomok eltüntetésében segített párja is, a lányok anyja: ő, ha valaki a gyerekeiről érdeklődött, azt állította, azok elköltöztek Budapestre. Az ügyészség közleménye szerint ha a vádlottak beismerik tettüket,

a férfi maximum 15, a nő pedig két évet kaphat.

A vád szerint a férfi 2009-ben a diósjenői házukban veszett össze a 19 éves nevelt lányával, akiről megtudta, hogy terhes. A férfi ezután többször fejen ütötte a lányt, megrugdosta, a lány pedig belehalt sérüléseibe. A férfi a holttestet a lány saját anyjával együtt ásta el a ház udvarán. Később, amikor arendőrség 14 év után, most decemberben zárta le a nyomozást, ebben a házban találták meg a férfit – az udvarban pedig az eltemetett holttestet.

Szintén 2009-ben, egy hónappal a 19 éves lány meggyilkolása után a férfi összeveszett a 14 éves gyerekkel is azért, mert az pénzt kért tőle bevásárlásra. A férfi fojtogatta a lányt, majd úgy megverte, hogy belehalt sérüléseibe. A férfi a holttestet előbb a házban rejtette el egy ágy alá, majd egy közeli erdőben ásta el. 2015-ben megtudta, hogy az erdőt fel fogják parcellázni, ezért a lány maradványait kiásta, majd elégette.

A jelenleg letartóztatásban lévő 49 éves férfit mindkét lány sérelmére elkövetett emberölés bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként. Emberölésben elkövetett bűnpártolás bűntettének gyanújával kihallgatták a lányok édesanyját is.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!