Most bárki felhívhatja Novák Katalint a közmédia jótékonysági műsorában

2023. december 17. – 10:30

Most bárki felhívhatja Novák Katalint a közmédia jótékonysági műsorában
Novák Katalin hívásokat fogad a közmédia 12. Jónak lenni jó! című műsorában az MTVA óbudai gyártóbázisának stúdiójában 2023. december 17-én – Fotó: Balogh Zoltán / MTI

Másolás

Vágólapra másolva

Novák Katalin is részt vesz a közmédia Jónak lenni jó! jótékonysági kampányában. A köztársasági elnök vasárnap délben az MTVA stúdiójába látogat, és a telefonközpont munkájába bekapcsolódva fogadja majd személyesen a közmédia érkező telefonos felajánlásokat. Aki abban az időben telefonál és tesz valamiféle felajánlást, személyesen beszélhet majd a köztársasági elnökkel – mondta Siklósi Beatrix, a program projektvezetője, a Kossuth rádió csatornaigazgatója az M1 aktuális csatorna reggeli híradójában.

A közmédia Jónak lenni jó! jótékonysági kampánya idén a Semmelweis Egyetem Alapítványán keresztül a koraszülött és a veleszületett fejlődési rendellenességgel élő gyermekeket segítő Semmelweis Fejlődéstámogató Központ komplex fejlesztésére gyűjti az adományokat.

Arra a tányérra is lehet licitálni, amit Novák Katalin III. Károly királytól és Kamilla királynétól kapott a májusi koronázás alkalmával. „Ezt a kézzel, korlátozott példányszámban, kifejezetten a koronázásra készült tányért kapták emlékül a szertartáson részt vevő uralkodók, elnökök” – írta Facebook-oldalán a köztársasági elnök.

Olaszországból Marco Rossit, a labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát is kapcsolják majd a közmédia műsorába vasárnap, aki Siklósi szerint „ragaszkodott hozzá, hogy részt vegyen a kampány hajrájában is.” Ezen kívül az ország különböző részeiből érkező vendégek, művészek, színészek, sportolók vesznek részt az egész napos műsorfolyamban. Vasárnap reggeltől egészen késő estig követhetik végig a nézők a gyűjtés folyamatát a közmédia csatornáin.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!