Egy vezető távozik, két dolgozó pedig figyelmeztetést kapott a Katonában a kedvezményes DK-jegyek miatt

2023. november 30. – 09:20

Másolás

Vágólapra másolva

Egy vezető távozik, két dolgozó pedig figyelmeztetést kapott a Katona József Színházban, miután kiderült, hogy a színházba kedvezményes jegyeket kaptak a DK-tagok. Először a Magyar Nemzet írta meg pár napja egy hozzájuk került belső levél alapján, hogy az előadások árának akár közel egyharmadát is elengedik a fővárosi fenntartású színházban a DK-tagok számára. A színház csütörtök reggeli Facebook-posztjában konkrétan nem neveznek meg pártot, de a történtekre utalva azt írják, maguk is elhibázottnak gondolják az esetet.

„A történteket magunk is elhibázottnak gondoljuk, ezért az események hatására a színházban átfogó vizsgálat indult és ennek eredményeképpen a szükséges munkáltatói intézkedéseket megtettük. Két munkatársunkat figyelmeztetésben részesítettünk, egy vezető beosztású dolgozónk pedig elhagyja a színházat” – olvasható a színház hivatalos Facebook-oldalán megjelent posztban.

Kerestük a Katona József Színházat, hogy megtudjuk, pontosan miért, hogyan és kin keresztül jutott el a DK-hoz a kedvezményről szóló levél, meddig tartott az akció és hány jegy fogyott, illetve, hogy más pártok is kaptak-e már ilyen levelet akár most, akár korábban, azt a választ kaptuk, hogy a színház nem kíván több információt közölni az ügyről.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!