Kubatov Gábor: Külvárosi haverjaim budibárónak nevezik Karácsonyt

2023. november 18. – 11:04

Másolás

Vágólapra másolva

Húsz éve csatlakoztam a Fideszhez, és köszönöm, hogy befogadtatok, és azt is, hogy elfogadtok – kezdte kongresszusi beszédét Kubatov Gábor, a Fidesz ügyvezető alelnöke és pártigazgatója. Gyurcsány Ferenc őszödi beszédéből idézett, majd össze-vissza kavarta, hogy ki mondta: Gyurcsány Geri vagy Karácsony Feri.

„Geri és Feri régóta pajtikák”

– mondta a főpolgármesterről és a DK elnökéről Kubatov. Jóban voltak már akkor is, amikor Feri miniszterelnök volt, Geri neki dolgozott tanácsadóként, és a cégén keresztül zsíros szerződéseket kapott szerinte. Mindkettő magas és vékony, de ez érdektelen, leginkább mindkettő alkalmatlan, tette hozzá a Fidesz pártigazgatója.

Budapest koszos, és hajléktalanokkal teli utcáin ma Kubatov szerint rossz végigsétálni, a fővárosban káosz irányába tart minden, „csakúgy mint Gyurcsányék alatt”. A Fidesz pártigazgatója szerint még idén csődbe mehet a főváros, miközben Budapest az ország leggazdagabb városa, és Tarlós István 2019-ben közel 200 milliárddal adta át a kulcsokat Karácsonynak. Azt mondta, 2019 óta a város bevételei folyamatosan nőnek, de sikerült romba dönteni a költségvetést, „úgy, ahogy Geri titkos főnöke csinálta”.

Kubatov Gábor – Fotó: Hevesi-Szabó Lujza / Telex
Kubatov Gábor – Fotó: Hevesi-Szabó Lujza / Telex

Folyamatosan megy a nyavalygás, hogy nincs pénze a fővárosban, közben pedig hatalmas jutalmakat osztanak például a luxuséletet élő Márta Imrének. Ezen kívül dugók és értelmetlen útfelfestések vannak.

„Geri nyílaitól ments meg Uram minket”

– mondta Kubatov, akit a Fidesz egyik lehetséges főpolgármester-jelöltjeként is szoktak emlegetni.

Arról is beszélt a Fidesz kongresszusán, hogy a főváros megépítette a kormány pénzéből a Blaha Lujza teret, amely legfőbb látványossága egy nyilvános vécé lett. „Külvárosi haverjaim el is nevezték budibárónak a főpolgármestert.” 204 nap múlva, a jövő júniusi önkormányzati választáson azonban véget lehet vetni szerinte ennek a rémálomnak.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!