Kávét lopott ismerősétől egy nógrádi férfi, a ruhásszekrényben próbált elbújni a rendőrök elől

2023. november 17. – 12:29

Másolás

Vágólapra másolva

Mobiltelefont, hajszárítót, öblítőt és egy csomag kávét lopott el ismerősétől egy 41 éves férfi október 14-én éjszaka. A Karancskesziben élő férfi másnap egy ruhásszekrényben próbált elbújni az őt kereső rendőrök elől, de nem járt sok sikerrel. Mivel a lopást felfüggesztett börtönbüntetés hatálya alatt követte el, a nyomozók őrizetbe vették – írta a Police.hu.

A férfi a nyitott kapun bejutva, a kertben talált vasdarabbal feszítette be ismerőse lakóházát, amit a tulajdonos távollétében átkutatott. Összesen 220 ezer forint értékben lopott el tárgyakat, az ajtó befeszítésével pedig további 300 ezer forint kárt okozott. A bűncselekmény bejelentése után néhány órán belül a salgótarjáni rendőrök már be is azonosították az elkövetőt, akinek a lakásán megtalálták az ellopott tárgyak egy részét, azonban a férfit hiába keresték.

A nyomozók másnap este visszatértek a lakcímére, ahol az időközben hazatérő férfit a ruhásszekrényben elbújva megtalálták, elfogták és a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították. A férfi a kihallgatás során elismerte a bűncselekmény elkövetését. Mivel a gyanúsított további két bűncselekmény elkövetése miatt felfüggesztett börtönbüntetés hatálya alatt állt, a nyomozó hatóság őrizetbe vette.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!