Ittas sofőr hajtott bele Szalai Ádám Mercedesébe, az ütközés ereje megrepesztett egy betonkerítést

2023. október 31. – 07:36

Másolás

Vágólapra másolva

Összetörték Szalai Ádám autóját hétvégén Óbudán. A magyar futballválogatott volt csapatkapitánya éppen csak leparkolt a Szőlővész utcában a Mercedes AMG G63 típusú terepjárójával, ami után nem sokkal egy Tesla nagy sebességgel nekiütközött a kocsijának – írta a Blikk.

„Rossz belegondolni, hogy húsz másodpercen múlhatott az életünk. Vilmos testvéremet látogattuk meg a családommal, érkezés után a hátsó ülésről kivettem a kislányomat és elindultunk a ház felé, pár pillanattal később valaki nagy sebességgel belecsapódott az autónkba.

Akkora volt az ütközés ereje, hogy a kocsim megrepesztett egy betonkerítést.

A nagy ijedtség után visszaléptünk és láttuk, hogy a sofőr beszorult az autójába. Ittas volt, mi segítettük ki őt, és megvártuk a rendőrséget is” – mondta Szalai a Blikknek.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság azt közölte, hogy 2023. október 28-án 17 óra 50 perc körül, Budapest III. kerületében, a Szőlővész utcában egy autó nekiütközött egy parkoló gépkocsinak. Az autó 51 éves sofőrjével szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, őt a mentők könnyű sérüléssel kórházba vitték.

A Blikk információi szerint a Teslát a TV2 Kőgazdag fiatalok című műsorában is feltűnt üzletember, Tóth Attila vezette. A lap kereste őt a balesettel kapcsolatban, de nem reagált.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!