Videóznia kellett a tinilánynak, ahogy anyja és annak új barátja szexelnek

2023. október 28. – 09:07

Másolás

Vágólapra másolva

Másfél éven át lelki zsarolással arra kényszerítette kamaszlányát egy mezőkövesdi anya, hogy telefonnal videózza le, ahogy ő és új barátja szexelnek, írja a Blikk. A lánynak az aktusok után az anyja, B. Viktória készülékére kellett átküldenie a felvételeket, melyeket így a pár bármikor újra megnézhetett.

A nőt végül a lány apja buktatta le: amint tudomást szerzett az eseményekről, azonnal a rendőrséghez fordult. Az erősen traumatizált lányt és kisebb testvérét elvették B. Viktóriától, azóta édesapjukkal élnek. A lány pszichológushoz jár.

A kétdiplomás B. Viktóriának korábban gyermekek óvása, védelme volt a hivatása, ugyanis gyámügyesként hosszú éveken keresztül a családsegítőnél dolgozott, előtte pedig egy katolikus iskolában volt tanár. Amint kitudódott, hogy mit tett, a legutóbbi munkahelyéről is távoznia kellett. Jelenleg alkalmi munkákból él.

A környezete szerint Viktória az új párja megszállottjává vált. Bármit kért tőle a férfi, ő gondolkodás nélkül megtette. A nő ügyvédje a lapnak arról beszélt: védence beismerő vallomást tett, rettentően sajnálja, ami történt. A partnerével szakított, és reméli, láthatja még a gyerekeit.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!