Borkai: Csapattal indulok, minden körzetben lesz jelöltünk

2023. október 25. – 11:24

Borkai: Csapattal indulok, minden körzetben lesz jelöltünk
Fotó: Facebook / Borkai Zsolt
Sudár Ágnes
Sudár Ágnes
Győri tudósító

Másolás

Vágólapra másolva

Borkai Zsolt rendkívüli bejelentést ígért szerda 11.00 órára. Az alig másfél perces videóban elmondta, hogy a Közösen a Jövőnkért Egyesület színeiben indul és csapat áll majd mögötte.

Borkai Zsolt saját lakásának a kanapéján jelentette be újból az indulását, plusz információt az jelentett, hogy Győr valamennyi választókerületében – tizenötben – lesz jelöltje az egyesületének, amelyet nyilvánvalóan most hoztak létre. A jelöltek személyéről még nem beszélt.

„Olyan Győr kell, amely 2006 és 2019 között volt” – mondta, ez az a ciklus, amikor ő vezette a várost.

Aki nagy bejelentésre számított, márpedig a három napja nyilvánosságra hozott Facebook-előzetes alapján lehetett (volna) ezt is gondolni, az valószínűleg csalódott. Borkain kívül hivatalosan egy polgármester-jelöltje van a városnak: Pintér Bence újságíró, aki a Tiszta Szívvel a Városért színeiben indul. Győr jelenlegi polgármestere Dézsi Csaba András, akiről hivatalosan még nem nyilatkozott a Fidesz, de a városban jelenleg úgy tűnik, újrázni fog, ő is kampányüzemmódba kapcsolt.

A Telex fontosnak tartja, hogy az egész ország területéről szállíthasson az olvasóinak sztorikat, ezért közlünk gyakran vidéki riportokat. Mivel minden térséget nem tudunk lefedni budapesti szerkesztőségünkkel, keressük az együttműködést vidéki újságírókkal, és fokozatosan országos tudósítói hálózatot szeretnénk kiépíteni. Ez a cikk is egy ilyen együttműködés keretein belül készült.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!