Betörtek egy étterembe Budapesten, még aznap elkapták őket

2023. október 20. – 17:33

Másolás

Vágólapra másolva

Csütörtök hajnalban egy Budapesten, az V. kerületben működő étterembe tört be két fiatal, ahonnan nagy összegű készpénzt vittek el. Az utcára néző üveg betörését és a kassza kipakolását a biztonsági kamerák is rögzítették, így a rendőrök a bejelentés után még aznap megtalálták az elkövetőket.

A Telexhez is eljuttatott videók egyikén az látszik, hogy egy kapucnis alak előbb elsétál az étterem előtt, aztán valamivel betöri az üveget, a másikon pedig már ketten pakolják ki bent a kasszát. Eközben egyikükről le is csúszott a kapucni, neki az arcát is rögzítette a kamera. A két fiatal ezután a konyhát is felforgatta, és végül „nagy összegű készpénzzel” távoztak az étteremből.

A BRKF megkeresésünkre azt írta, hogy 2023. október 19-én hajnalban valóban betörtek egy V. kerületi étterembe. A feltételezett elkövetőket a belvárosi járőrök még aznap azonosították, egyiküket lopás megalapozott gyanújával már ki is hallgatták. Mint írták, a folyamatban lévő eljárás érdekeire tekintettel bővebb tájékoztatást egyelőre nem adtak az ügyben.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!