Meghalt egy gyerek egy pesterzsébeti iskola előtt, miután egy teherautó kidöntött egy kőkerítést

2023. október 10. – 08:51

Meghalt egy gyerek egy pesterzsébeti iskola előtt, miután egy teherautó kidöntött egy kőkerítést
Fotó: Huszti István / Telex

Másolás

Vágólapra másolva

Meghalt egy kilencéves kisfiú kedden reggel, amikor egy iskola udvaráról az iskolai időszak szempontjából forgalmas időszakban, 7 óra 33 perckor kiparkoló teherautó nekiment a kerítésnek. A kerítés rádőlt a kilencéves kisfiúra, aki olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. A gyermek édesanyja is megsérült, őt a mentők kórházba vitték – közölte a Police.hu.

A katasztrófavédelem azt közölte, hogy a teherautó egy betonoszlopot döntött ki a Mártírok útján, a Temesvár utca közelében. Az oszlop rádőlt egy emberre. Műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak ki a helyszínre, ahová a társhatóságok is megérkeztek. A Mártírok útján az érintett szakaszt teljes szélességében lezárták. A baleset fennakadásokat okoz a tömegközlekedésben is.

A baleset a Gyulai István Általános Iskola közelében történt. Az iskola honlapja azt írta: „Tragédia történt az iskola előtt, az esemény a 3. a osztályt érinti.”

2023.10.10. 09:10: Korábbi cikkünkben azt írtuk, hogy a gyermekre egy villanyoszlop dőlt rá, ám az eredeti hír a rendőrség oldalán elérhetetlenné vált, a későbbiben pedig már kőoszlopról írtak.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!