A miskolci pályaudvaron leütött pár ellen indított eljárást a rendőrség

2023. október 9. – 13:23

Másolás

Vágólapra másolva

A miskolci rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 30 éves ózdi nő és egy 30 éves ózdi férfi ellen a miskolci Tiszai pályaudvaron történtekkel kapcsolatban – tájékoztatta lapunkat a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Mint arról vasárnap beszámoltunk, egy, a Facebookon is közzétett videó szerint két embert is kiütött egy biztonsági őr szombaton Miskolcon, a Tiszai pályaudvar előtti téren. A vagyonőr a vasúttársaságnak személy- és vagyonőri szolgáltatást biztosító cég dolgozója, akit szolgálati ideje alatt érte a támadás a MÁV szerint.

Információink szerint szombaton délután fél 5 körül a pályaudvar várótermében veszekedett egymással az ittas állapotban levő páros, és mivel zavarták a többi utast, felkérték őket, hogy hagyják el a várótermet. Kint a vasúti őr ellen fordultak, és megtörtént, ami a videón látszik: a biztonsági őr egy jobb egyenessel leüti a felé közeledő férfit, majd a nőt is kiüti.

Az már nem látszik a videón, hogy megérkeznek a rendőrök is, a magához térő páros pedig tovább folytatja támadó, agresszív fellépését, amiért előállítják őket.

Kérdeztük a rendőrséget, hogy az eljárás kitér-e arra, hogy esetleg a párt már korábban azért kellett leszállítani a vonatról, mert ott belekötöttek egy utasba, ahogy az egyik szemtanú anyja lapunknak állította, de erre azt a választ kaptuk, hogy a folyamatban levő eljárásban minden részletet kivizsgálnak.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!