Feszültségkimaradás miatt egy időre leállt a vasúti közlekedés a Nyugati pályaudvaron

2023. szeptember 28. – 18:45

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Feszültségkimaradás miatt egy időre leállt a vasúti közlekedés csütörtök délután, 17:45 körül a Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest, valamint a Nyugati pályaudvar és Rákosrendező között. A vonatok várakozásra kényszerülnek – írta a Mávinform.

Emiatt a ceglédi, a szobi, a veresegyházi és az esztergomi vonalon is jelentősen megnőtt a menetidő, jelentős késésekre és vonatkimaradásokra kellett számítani. Hozzátették, hogy a forgalom újraindulása után is várhatóan egész este fennakadásokra kell számítani a Nyugati pályaudvart érintő vonalakon.

Frissítés: csütörtök estére a Nyugati pályaudvar és Rákosrendező között korlátozás nélkül újraindulhatott a forgalom, a torlódások és a szerelvényfordulók miatt az esztergomi, a szobi és a veresegyházi vonalon fokozatosan áll helyre a forgalom az esti órákban. 19 órától az esztergomi, a szobi és a veresegyházi vonalon a vonatok nagy része az eredeti menetrend szerint indul.

  • A Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest között egy szakaszon csak egy vágányon közlekedhetnek a vonatok.
  • Az S50-es és S21-es vonatok, valamint a távolsági vonatok egy része csak Kőbánya-Kispestig közlekedik és onnan indul vissza a vidéki célállomások felé, késésekre és vonatkimaradásokra továbbra is számítani kell.
Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!