TV2: Belső hiba miatt került fel a csatorna oldalára Andor Éva bakizós videója

2023. szeptember 26. – 19:04

Másolás

Vágólapra másolva

Mint írtuk, felkerült a TV2 oldalára a Tények c. műsor péntek esti adása, amiben a műsorvezetőnek alaposan meggyűlt a baja az MTI nyelvtörőivel, olyannyira, hogy Andor Évának többször is neki kellett futnia egy-egy hírnek. Az itt-ott elhibázott adást először a 444.hu vette észre, a lap azt írta, hogy a péntek esti Tényeket előre felkonferálják, és felvételről sugározzák. Andor tehát nem élőben kezdett el küszködni Szalay-Bobrovniczky Kristóf nevének kimondásával.

Azt nem lehet tudni, hogy a fenti részletek végül adásba kerültek-e, az mindenesetre biztos, hogy ideig-óráig a TV2 oldalán elérhető volt a bakikkal teli műsor. Az adással kapcsolatban kérdéseket küldtünk a TV2-nek, a csatorna sajtóosztálya azt kérte, hogy a válaszukat teljes terjedelmében közöljük:

„A Tények Este műsora minden esetben felvételről kerül adásba, így múlt pénteken is.

A televízióban látottakban semmilyen baki, vagy hiba nem volt. A felvételek során előfordul, hogy egy-egy felkonfot újra vesznek a stúdióban, jelen esetben is ez történt. A TV2 online felületeire egy belső hiba miatt viszont sajnálatos módon a vágatlan adás került feltöltésre.

A hibát időközben javítottuk, így már az adásban is lement, hibátlan verzió érhető el az oldalainkon. Andor Éva kollégánk felkészültsége, szakmai munkája kiemelkedő, ezt az élő adások során minden nap bizonyítja.” Majd azt is megjegyezték, hogy szintén Andor volt a vasárnap esti adásnak is a műsorvezetője, amit közel 800 ezren néztek. Így a vasárnapi esti Tények a második helyen végzett a hazai televíziós piac teljes heti nézettségi versenyében.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!