Lukács László György: Aki Putyin oldalára állt, az a vesztesek oldalára állt

2023. szeptember 25. – 13:54

Másolás

Vágólapra másolva

A jobbikos Lukács László György úgy reagált Orbán beszédére, az nem volt tartható út, hogy Magyarország energetikailag és politikailag is kiszolgáltatottá vált Oroszországnak. De az se járható út, hogy a Fidesz „szárnyai alatt nevelkedő oligarchák” húzzák le a pénzt, és jachtozni mennek – utalt utóbbival Mészáros Lőrinc nyári hajózására.

Fotó: Hevesi-Szabó Lujza / Telex
Fotó: Hevesi-Szabó Lujza / Telex

Lukács szerint az infláció letörésében Orbánék lassan léptek, a „kommunista ársapkák” bevezetése pedig hibás döntés volt. „Mi az orosz háborús inflációt fizetjük”, azokat érintette leginkább az infláció, akik közel állnak Oroszországhoz: Törökország, Szerbia és Magyarország, mondta a Jobbik frakcióvezetője. „Aki Putyin oldalára állt, az a vesztesek oldalára állt”. A háborúról Lukács azt mondta, béke kell, de „igazságos béke”.

A határhelyzetről pedig azt mondta, hogy vissza kell állítani a határőrséget, nem polgárőrökkel. Ezután elkezdett a vendégmunkásokról, „migránsmunkásokról” beszélni, akik Lukács szerint elveszik a magyarok munkáját, pedig Orbánék teleplakátolták az országot, hogy nem jöhetnek be migránsok az országba. Helyettük inkább tisztességes bérek kellenének a magyaroknak, mondta.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!