Az M5-ösön és a 4-es főúton is halálos közlekedési baleset történt csütörtök reggel

2023. szeptember 21. – 08:54

Másolás

Vágólapra másolva

Két halálos közlekedési baleset is történt csütörtökön a kora reggeli órákban:

  • Az M5-ös autópályán Újhartyánnál egy román és egy magyar autó ütközött össze, a balesetben egy ember meghalt.
  • A 4-es főúton Kisújszállás külterületén két jármű frontálisan összeütközött, egy férfi meghalt, hárman pedig megsérültek.

A Police.hu beszámolója szerint csütörtök hajnalban az M5-ös autópályán egy útfelújítás miatt kialakított terelésnél ütközött össze egy román és egy magyar rendszámú személygépkocsi. Egy 63 éves ceglédi férfi a helyszínen életét vesztette. Az Útinform közlése szerint a járművek az autópálya Budapest felé tartó sávjában karamboloztak, de mindkét irányban torlódásra kell számítani. A rendőrség a forgalmat tereli, a torlódás több kilométeres.

6 óra előtt pár perccel a 4-es főút 149. kilométerszelvényében, Kisújszállás közelében is halálos közlekedési baleset történt. A rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsi Szolnok irányából Karcag felé haladt, mikor eddig tisztázatlan körülmények között áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, és ott frontálisan ütközött a vele szemben közlekedő kisbusszal. A balesetben a személygépkocsi sofőrje a helyszínen életét vesztette, míg utasa életveszélyes, valamint a kisbusz két utasa – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett. A rendőrök teljes útlezárás mellett megkezdték a baleset helyszínelését. A forgalmat Kisújszállás belterületére terelik.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!