Pitbullokat tartott és kutyaviadalokat szervezett otthonában egy 43 éves férfi

2023. szeptember 19. – 21:59

Másolás

Vágólapra másolva

Egy 43 éves férfi Nagyorosziban pitbullokat tartott és kutyaviadalokat szervezett, de egy kiszivárgott videó miatt most előállították – derül ki az RTL Híradóból. A videón sokáig mutatják, ahogy kutyák egymást marcangolják, ez egyesek számára felkavaró lehet.

A férfi otthonában tartotta a kutyákat és a viadalokat, és ott is képezte ki az állatokat. A rendőrség erre alkalmas eszközöket is lefoglalt. A férfi állítása szerint azért szerezte be a kutyákat, mert szereti a pitbullokat, de ehhez képest láncon vagy kis kennelekben tartotta őket, és a rendőrök olyan eszközöket is találtak, amik maradandó sérülést, vagy akár az állatok halálát is okozhatták volna.

A harcokról készült felvételt és a férfi adatait néhány hete kapták meg az állatvédők, át is adták a rendőrségnek. A viadalokat rendező férfi szerint tudja, ki szivárogtatta ki a videót, szerinte egy haragosa, akivel egy kutyán vesztek össze az interneten. A kutyák az állatvédőkhöz kerültek, ők gondoskodnak az ivartalanításukról, valamint segítenek új gazdát találni nekik.

A rendőrség állatviadal szervezése és állatkínzás miatt hallgatta ki a férfit, aki mindent beismert, és lemondott az állatokról.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!