Kormányközeli és állami támogatásokból hirdetheti a macsóizmus igéjét a Férfiak Klubja

2023. szeptember 19. – 12:21

Kormányközeli és állami támogatásokból hirdetheti a macsóizmus igéjét a Férfiak Klubja
Bedő Imre (jobbra) Tusványoson 2023. július 20-án – Fotó: Hevesi Szabó Lujza / Telex

Másolás

Vágólapra másolva

A Szerencsejáték Zrt., az állami MVM, a Családbarát Magyarország Központ Nonprofit Kft. és a Kulturális és Innovációs Minisztérium is támogatja a Férfiak Klubját – írja a Hvg.hu.

A szervezet idén júliusban 5 millió forintot kapott az állami Szerencsejáték Zrt.-től.

A klub vezetője Bedő Imre közgazdász, aki Tusványoson arról elmélkedett az „Átalakuló világrend vagy összeesküvés-elmélet” című előadáson, hogy a Férfiak Klubja azért van, hogy „a saját kultúránkat, még amíg el nem veszítjük teljesen, addig kezdjük el újra megismerni és használni”.

A Férfiak Klubja missziója „újra presztízst adni az építő Férfiasságnak és a jövőt szolgáló Férfi-értékeknek”. A mottójuk: „Férfi. Érték. Minta. Példa”.

Bedő könyvet is írt, a címe „Férfienergia: uralt erő a család és társadalom szolgálatában”. Férfienergia témában képzéseket is tart. De tartott már előadást és beszédet „Férfi értékek a XXI. században” és „A demográfiai válság megoldása a férfiak kezében van!” címmel is. 2019-ben megkapta a Magyar családokért díjat, ebből az alkalommal az Országgyűlés előtt is beszédet mondhatott. Ebben arról beszélt, „erős férfiak kellenek, akik nemcsak a munkahelyen, a kocsmában, hanem a családi felelősségvállalásban is erősek”.

Bedő egyébként Várkonyi Andrea, Mészáros Lőrinc felesége beszélgetőpartnere is volt már a „férfi EQ szexy” mozgalom születésnapján.

A Férfiak Klubja nem szűkölködik, az állami és kormányközeli adományokból finanszírozzák többek között a Gránit Oroszlán-díjat is. 2021-ben például az azóta a kulturális és innovációs tárca élére került Csák János kapta a „felelős üzletember” példaképdíjat – írja a Hvg.hu.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!