G7: Berobbantak a gyerekprogramok közé a honvédelmi táborok

2023. szeptember 17. – 10:45

G7: Berobbantak a gyerekprogramok közé a honvédelmi táborok
Honvédelmi tábor Bátonyterenyén. Fotó: Komka Péter / MTI

Másolás

Vágólapra másolva

A nyári gyerektáborok nem olcsóak, viszont idén a Magyar Honvédség által szervezett táborok sokkal kedvezőbb áron voltak elérhetők, így népszerűek lettek, több mint négyezer résztvevő választotta ezt az aktív pihenést.

A táborok rengeteg helyszínen voltak elérhetőek idén, tematikailag pedig főként a harcászatra voltak felfűzve – írja a G7, amely összefüggésbe hozza a táborok árát és a globális toborzási nehézségeket, illetve egy hosszabb távú magyar stratégiát.

Mint a lap írja, a gyerekeknek ezek izgalmas programok voltak, míg a családoknak, különösen a többgyermekeseknek az is vonzó lehetett, hogy a honvédelmi táborok tényleg olcsók voltak.

A honvédségi tábor részvételi díja idén naponta és fejenként 3500 forint volt, ez tartalmazta a szállást, a napi ötszöri étkezést és a programokat is. Így egy ötnapos tábor részvételi díja 17,5 ezer, egy hatnaposé 21 ezer forint volt,

A programsorozat egybeesik a Zrínyi 2026 Honvédelmi és Haderőfejlesztési Programmal, amelynek célja, hogy tíz év alatt (2026-ig) felfejlessze a Magyar Honvédséget, nemcsak technikai, hanem személyi oldalról is.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!