Idén már biztos nem jön Magyarországra a Primark

2023. szeptember 15. – 15:01

Másolás

Vágólapra másolva

Várhatóan 2024-ben nyílik majd meg a Primark első magyarországi üzlete. A pontos dátumot a vállalat a későbbiekben teszi közzé – írja a Forbes az üzletlánc közleménye alapján.

A Primark nemzetközi divatáruházlánc januárban jelentette be, hogy Magyarországra jön. Akkor annyit lehetett tudni, hogy az első Primark a budapesti Arena Mallban lesz, és „várhatóan már a következő pénzügyi évben (2023. szeptember 16. és 2024. szeptember 15. között) megnyílik”.

Magyarország Közép-Kelet-Európában a hatodik, világszerte pedig a tizenhetedik ország lesz, ahol Primark üzlet működik.

A magyaroknak elsősorban a turkálókból és nyugat-európai shoppingolásból lehet ismerős a hatvanas évek vége óta létező, eredetileg ír, ma már brit kézben lévő Primark. Hiába nem jelent meg eddig az országban, a Primark a magyarok körében is nagy népszerűségnek örvend, olyannyira, hogy vannak olyan utazási irodák, amelyek buszos utazásokat szerveznek arra, hogy a magyar turisták bevásárolhassanak az áruházlánc bécsi üzletében.

Az, hogy miért nem annyira jó hír, hogy újabb olyan fast fashion lánc érkezik Magyarországra, amely hatalmas mennyiségben kínál olcsó, tiszavirág-életű divatot a vásárlóinak, ebben a cikkben írtunk részletesen.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!