A Share Now engedélye nélkül használta a Megoldás Mozgalom a cég luxuskabrióit a demonstrációján

2023. szeptember 1. – 16:28

Másolás

Vágólapra másolva

A Megoldás Mozgalom a Share Now autókat bérbeadó cég akarata ellenére használta fel a demonstrációi során a cég luxuskabrióit – derült ki a Share Now lapunkhoz eljuttatott közleményéből.

A Gattyán György nevével fémjelzett Megoldás Mozgalom a tanévkezdés első napján tartott autós felvonulást, hogy felhívja a figyelmet a pedagógusok helyzetére. A szolidaritási akció során kissé ellentmondásos módon luxuskabriókat használtak, amiket a Share Now-tól béreltek.

Az autókat bérbeadó cég elmondása szerint csak a sajtóból értesült róla, hogy politikai rendezvényen használták a kocsijaikat.

Sőt, a kérésüket figyelmen kívül hagyva használta fel a kocsikat Gattyán mozgalma.

„Miután a mozgalomtól érkezett előzetes és hivatalos kérést az autók politikai rendezvényen történő felhasználására a SHARE NOW határozottan elutasította, a járműveket a mozgalommal szimpatizáló egyéni felhasználók vették igénybe általuk létrehozott felhasználói profilokkal, így a részvételről nem volt tudomásunk” – írták.

Hozzátették: a vállalat sem most, sem a jövőben nem kíván sem eszközként, sem díszletként politikai célok szolgálatába állni, kizárólag kereskedelmi alapon működteti a szolgáltatását.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!