Reagált a Telexnek L. L. Junior : Csak egy kisebb gázfröccsöt adtunk

2023. augusztus 25. – 16:07

Másolás

Vágólapra másolva

Mint írtuk, a Budapesti Rendőr-főkapitányság eljárás indított L. L. Junior ellen egy videó miatt, amin azt látható, hogy a zenész 100km/órával hajt át a Petőfi hídon, és mindeközben felveszi a mellette elszáguldó G.w.M-t is.

Az üggyel kapcsolatban telefonon kerestük meg L. L. Juniort, aki az ellene indított eljárást nem akarta kommentelni, azt azonban szeretné leszögezni, hogy nem versenyeztek G.w.M-mel.

„Egy 400 méteres szabad szakaszán az útnak adtunk egy kisebb gázfröccsöt, azután pedig rögtön lefékeztünk. Nem volt sem száguldozás, sem versenyzés. Nagyon sajnálom, ha bárkit is megbotránkoztattunk ezzel. A jövőben, ahogy eddig is, jogkövető magatartással fogunk vezetni.”

A kérdésünkre, hogy nem gondolja-e problémásnak azt, hogy a vezetés közben készítette a videót, azt válaszolta, hogy a rendőrség hatásköre kideríteni, hogy pontosan hogyan is készült a felvétel. „Az a hipokrata vesse rám az első követ, aki még nem fogta meg a telefonját vezetés közben, minden plakát és felhívás ellenére.”

Hasonlókat fogalmazott meg L.L. Junior az Instagramján, a rapper a történtekre reagálva azt írta, hogy „nem volt sem versenyzés, sem ”jaszkarizás„, sem erre biztató célunk a fiatalok felé.”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!