Laposa Bence szerint méltatlan hecckampány folyt a Balatonnal szemben, akár jogi lépéseket is el tudna képzelni

2023. augusztus 22. – 11:39

Másolás

Vágólapra másolva

A két véglet között valahol félúton lehet az igazság a balatoni vendéglátás terén, de vészhelyzet Laposa Bence szerint biztosan nincs, bár júliusi riportunk szerint azért érezhető a visszaesés a partokon.

A Balatoni Kör elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában azt is mondta: valóban voltak olyan időszakok júniusban, amikor jöhetett volna több vendég is, de szerinte ebben nagy szerepe volt annak a méltánytalan hecckampánynak, ami a sajtóban zajlik a Balatonnal, az ott dolgozókkal és az odaérkező vendégekkel szemben. „Ez egész egyszerűen tűrhetetlen és elfogadhatatlan, és mindenképpen lépnünk és tennünk kell valamit” – mondta.

Szerinte kijelenthető, hogy a magyar média bizonyos része ellenségesen áll a Balatonhoz, ami szerinte már akár gazdasági károkat is okozhat. „Lassan azt érzem, hogy jogilag is lépnünk kéne. Olyan legendák terjednek, hogy Horvátország olcsóbb, noha aki a legalapvetőbb matematikai műveletek tudatában van, és elmegy bárhová Horvátországban, beszorozza az árakat az aktuális árfolyammal, rájön, hogy ez egész egyszerűen nem igaz” – magyarázta Laposa.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!