Ötven év után visszatér a lakásnyeremény, a fődíj egy 110 milliót érő kőbányai penthouse

2023. augusztus 21. – 12:37

Másolás

Vágólapra másolva

Visszatér a szocializmus slágerjátéka, a lakásnyeremény. A Szerencsejáték Zrt. és az OTP Bank közös akciójában egy 110 millió forint értékű, penthouse jellegű budapesti lakást lehet nyerni – írta a Portfolio.

Mager Andrea, a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója és Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója egy hétfői sajtótájékoztatón jelentette be, hogy ötven év után feltámasztják a lakásnyereményt. Mager Andrea kiemelte, hogy az értékes tárgyi nyereményeket – köztük az ingatlant – azok között a játékosaik között sorsolják ki, akik rendelkeznek úgynevezett játékoskártyával. Jelenleg egymillió ilyen ügyfelük van, az év végéig azonban a szám várhatóan 1,3 millióra növekszik.

A nyereményjáték augusztus 28-án kezdődik, és 2024. március 3-ig tart, ezt követően sorsolják majd ki a lakást is.

Akik nem a főnyereményért indulnak, azok között hetente egymillió forintot sorsolnak ki, ebből egy darab 500 ezer és 5 darab 100 ezer forintos nyeremény lesz – tette hozzá a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Csányi Sándor azt mondta, hogy örömmel álltak a lakásnyeremény akció mellé, ezért is lett az OTP Ingatlan Zrt. a tárgynyeremény-program ingatlanszolgáltatói partnere. Hozzátette, hogy a penthouse jellegű lakás Budapest X. kerületében, Kőbányán, a Somfa ligetben épül. Az ingatlant költség- és tehermentesen veheti majd birtokba a szerencsés nyertes, az illetékeket és egyéb díjakat a Szerencsejáték és az OTP Bank fizeti – írta a Világgazdaság.

A lakásnyeremény 1957-től a hetvenes évek elejéig létezett, ebben az időszakban 505 lakás, 224 családi ház és üdülő talált gazdára az ötöslottó játékosai között, az utolsó Lottóotthon sorsolást 1973. december 3-án tartották.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!