Könyvkereskedelemmel bővíti portfólióját Orbán Sára cége

2023. augusztus 18. – 17:57

Másolás

Vágólapra másolva

Orbán Viktor második lányának, Orbán Sárának vállalkozása könyv-kiskereskedelemmel bővítette a vállalkozását – írja a 24.hu.

A lap azt írja, hogy az Art Related Solution Képzőművészeti Galéria és Tanácsadó Kft. a könyv-kiskereskedelem mellé felvette az egyéb háztartási cikk nagykereskedelme m.n.s (máshova nem sorolt) tevékenységet is. Ennek része a könyv, magazin, újság nagykereskedelem is, tehát vélhetően szélesebb körben is terjeszkednének.

A cég portfóliójának bővítésére épp egy hónappal azelőtt került sor, hogy a kormányközeli MCC megvette a Librit.

A cégben a 2022-es bejegyzéskor Szokira-Orbán Sárának minősített többségű szavazati joga volt. A kft. vezetését azonban nem ő, hanem tulajdonostársa, Tarnafői Zita látja el. Fő bevételi forrásuk a tavalyi évről szóló beszámoló szerint az üzletviteli és egyéb vezetési tanácsadásból származik, az abban az évben elért 26,45 millió forintból 24 millió ennek a tevékenységnek volt köszönhető.

A Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése arról tájékoztatta a 24.hu-t, hogy egyelőre nem kaptak az Art Related Solution Kft.-hez köthető tagfelvételi megkeresést. De az, hogy nem történt meg az Art Related Solution jelentkezése, nem jelenti azt, hogy a cég nem szeretne majd ezzel a tevékenységgel foglalkozni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!