Újabb részletek derültek ki a békéscsabai hotelben halálra késelt korábbi ökölvívóedző haláláról

2023. augusztus 17. – 15:33

Másolás

Vágólapra másolva

Szabó Sándor, a magyar válogatott egykori ökölvívóedzője halt meg abban a késelésben, ami kedden késő este történt egy békéscsabai elegáns hotel teraszán egy vendég és közötte. Szabó Sándor a Magyar Pünkösdi Egyház biztonsági részlegének volt a vezetője, az érintett szálloda pedig rendszeresen őket értesítette, ha valamilyen atrocitás történt. A szállodát mostanában újítják fel, így Szabó gyakran dolgozott ott.

Az elkövető, egy 27 éves, büntetlen előéletű férfi vendégként tartózkodott a békéscsabai szállodában, ahonnan a történtek után elmenekült, de végül másnap reggel feladta magát a rendőrségen. Az emberölésről most a Békés Vármegyei Főügyészség tett közzé újabb információkat.

A közlemény szerint Szabó Sándor, aki három éven át az ökölvívó-válogatott edzőjeként is segítette Szántó Imre munkáját és a 27 éves férfi először dulakodni kezdtek, és Szabó két alkalommal ököllel állon ütötte a vendéget, aki ettől földre került. Ezután a 27 éves férfi ülve kivette a zsebéből a bicskáját, amivel több alkalommal a lábán megszúrta Szabót. A dulakodás állva, majd a földön folytatódott. Ennek során az érdi férfi ismét több alkalommal testszerte megszúrta Szabó Sándort, aki a vérveszteség miatt a helyszínen eszméletét vesztette, majd a kórházba szállítása után meghalt.

A Békés Vármegyei Főügyészség emberölés miatt kezdeményezte a 27 éves büntetlen előéletű érdi férfi letartóztatását, amelyről a nyomozási bíró a holnapi napon dönt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!