Fel akart mondani a balett-táncos, és a párja is szakított vele – majd a Dunába vetette magát

2023. augusztus 13. – 14:19

Másolás

Vágólapra másolva

Életveszélyes állapotban szállították kórházba péntek éjjel az Operaház egyik táncosát, miután leugrott a Margit hídról, írja a Blikk. Az Index információi szerint egy balett-táncos vetette magát a Dunába minden előjel nélkül, előtte a hídon sétált három barátjával együtt.

A lap szerint a férfi mentális okokra hivatkozva akarta benyújtani a felmondását a munkahelyén. Arról is írnak, hogy a táncossal az eset előtt szakított a párja, aki visszautazott Oroszországba.

Az Index arról is írt, hogy az Operaház társulatát vasárnap reggel tájékoztatta az esetről Solymosi Tamás balettigazgató. A lap szerint a művész társait nagyon megrázta az eset, de a körülmények ellenére folytatták a próbákat – ahol vasárnap megsérült az egyik címszerepre készülő táncos is.

A pénteki eset után az Országos Mentőszolgálat azt közölte, hogy a férfit súlyos, életveszélyes állapotban szállították kórházba, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerint pedig nem volt szükség rendőri intézkedésre, és nem indítottak vizsgálatot sem az ügyben. Az Operaház kommunikációs osztálya az Index megkeresésére annyit reagált, hogy a sajtó képviselőit a kollégáik magánéletének tiszteletben tartására kérik.

Van segítség! Ingyenes, anonim, a nap 24 órájában hívható lelki elsősegély-szolgálat várja a hívásokat a 116-123 és 06-80-810-600 telefonszámon. Ha öngyilkossági gondolatai vannak, kérjük, olvassa el ezt az oldalt, mielőtt kárt tenne magában. Ha másvalakiért aggódik, ezen az oldalon talál tanácsokat, mit tud tenni.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!