Hamarosan drágább lesz a lottó, de több lesz a nyeremény is

2023. augusztus 1. – 16:57

Másolás

Vágólapra másolva

Heteken belül egységesen ötven forinttal emelkedni fog az ötös, a hatos, valamint a skandináv lottó alapjáték ára, továbbá a joker alapdíja, áll a Szerencsejáték Zrt. közleményében, de mint írják, az árváltozással párhuzamosan a nyereményösszegek is nőni fognak.

Az Ötös lottón átlagosan tizenhét százalékkal több pénzt lehet majd nyerni, míg a fix nyeremények összege a joker esetében közel ötödével emelkedik. A nyereményösszegek emelése egyúttal azt is jelenti, hogy minden játéknál gyorsabban növekszik majd a halmozódó összeg is, és a főnyeremények szintén magasabbak lehetnek, mint korábban.

A cég szerint az áremelésben érintett játékok fogadási idejéhez igazítottan az első alapdíjváltozás a Skandináv lottóé lesz, amelyet augusztus 30. 21:30-tól 400 forintért lehet majd megvásárolni, az ötös lottó és joker esetében szeptember 2-án 20:30-tól, míg a hatos lottóéban pedig szeptember 3-án 17:00 órától vezetik be az áremelést. A Kenó, Puttó és Luxor játékok alapdíját a jelenlegi áremelés nem érinti, de ezeknél is várható a cég szerint.

Az alábbi táblázatban az augusztus első hetében, illetve az azt követően megvásárolt, öthetes játékok érintettségéről ad tájékoztatást a Szerencsejáték Zrt.

Fotó: Szerencsejáték Zrt.
Fotó: Szerencsejáték Zrt.
Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!