Rengeteg holmit és egy tengerimalacot is kidobott valaki az emeleti ablakon egy hetedik kerületi utcában

2023. július 21. – 17:27

Másolás

Vágólapra másolva

Olvasónk jelzése alapján Budapesten a VII. kerületben az Erzsébet körút és a Dob utca sarkán valaki egy emeleti ablakból rengeteg holmit, köztük vélhetően egy tengerimalacot dobott ki az utcára, az autóforgalomnak fenntartott részre.

Olvasónk szerint a nő ki is akart ugrani az ablakon, de valaki visszarántotta. A tűzoltóság kivonult a helyszínre, és sok járókelő is összegyűlt az utcasarkon.

Egy autón sérülés is keletkezett, betört a hátsó szélvédője. Úgy tudjuk, családi veszekedés volt.

Olvasói fotó / Telex
Olvasói fotó / Telex
Fotó: Balogh Zoltán / Telex
Fotó: Balogh Zoltán / Telex

Megkerestük a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát és az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság kommunikációs osztályát is, hogy megtudjuk, mi lehetett az indítéka az illetőnek, rendeződött-e az ügy, történt-e személyi sérülés, keletkezett-e kár, és a tengerimalac túlélte-e a zuhanást.

A katasztrófavédelem lapunknak azt írta: az eset során tűzoltói beavatkozás nem történt.

A BRFK-tól a következő választ kaptuk:

„15:53 óra körül több bejelentés is érkezett a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, miszerint Budapest VII. kerületében található ház egyik emeleti lakásából egy személy több dolgot dobál ki az utcára.

A BRFK VII. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei a lakásba bejutottak, ahol egy nő őrjöngött és a lakás berendezési tárgyait dobálta ki az emeletről, valamint egy tengerimalacot, amely a zuhanást nem élte túl. A tárgyak kidobálása során egy utcán szabályosan parkoló gépjármű is megsérült. Az intézkedés során megállapításra került továbbá, hogy a nő ellen a Fővárosi Törvényszék BV. Csoportja országos körözést adott ki.

A nőt a mentők kórházba vitték, a BRFK VII. Kerületi Rendőrkapitányság garázdaság, állatkínzás és rongálás bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt indít büntetőeljárást.”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!