Donáth Anna: Azzal támad a propaganda, hogy bevallottam, pszichológushoz járok

2023. június 28. – 17:23

Másolás

Vágólapra másolva

„Azzal támad a propaganda, hogy bevallottam, pszichológushoz járok. Nem bevallottam, egyenesen büszke vagyok rá” – írja Donáth Anna, a Momentum EP-képviselője a párt közleményében.

Az ügy előzménye, hogy Donáth Anna a 444.hu-nak adott interjújában elmondta: pszichológushoz jár azért, mert a nőisége miatt szerinte jobban ki van szolgáltatva a kommentelőknek, és különben is nehezebb nőként boldogulnia a politikában.

„A világ legkiválóbb sportolói, menedzserei, politikusai vesznek igénybe ilyen típusú segítséget. Helyesen teszik, én is igyekszem tudatosan foglalkozni az engem ellenzéki politikusként érő lelki kihívásokkal” – írta a közleményben. Pszichológushoz elsősorban megelőzésképp jár, szerinte a legtöbb ellenzéki politikus megtapasztalja, milyen folyamatos gyűlölet- és lejáratókampányok célkeresztjében lenni: „És hogy milyen az, amikor nemcsak a szimpatizánsaid, de a másik oldal ellenségesebb szavazói is felismernek az utcán, a boltban vagy bárhol máshol. Pszichológushoz ugyanis nem csak akkor kell menni, ha baj van – stresszesebb élethelyzetekben pont azért kell elmenni, hogy ne legyen baj.”

A Momentum EP-képviselője szerint a pszichológushoz járó ember erős, stigmatizálni, gúnyolni pedig butaság és felelőtlenség.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!