Motoros halt meg a Kerepesi úton, a Harley-Davidson-fesztiválra érkezőket két másik súlyos baleset is érte

2023. június 23. – 19:01

Másolás

Vágólapra másolva

Halálos motorbaleset történt Budapest VIII. kerületében, a Kerepesi úton – írja a Police.hu.

A rendőrség közleménye szerint délután négy óra körül egy motoros tűzcsapnak ütközött. A motort vezető nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Helyszíni fotó – Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
Helyszíni fotó – Fotó: Mihádák Zoltán / MTI

A képek alapján nem kizárt, hogy a motoros a 120 éves Harley-Davidson jubileumi fesztiválra érkezett. A fesztivál miatt több ezer motoros érkezett a fővárosba, és ahogy írtuk, fokozott motoros forgalomra kellett számítani az autópályákon. A motoros fesztivál miatt szombaton ideiglenesen lezárják a Szabadság és a Margit hidat, illetve más utakat is – amiről itt írtunk bővebben.

A fesztivállal összefüggésben korábban két másik baleset is történt. Az egyikben szintén meghalt valaki.

Szerdán, a fesztivál kezdetét megelőző napon egy 62 éves férfi halt meg egy balesetben, amikor motorjával az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 98. kilométernél hátulról egy autónak ütközött, írta a Police.hu. A TV2 Tények úgy tudja, hogy az áldozat egy osztrák férfi.

Szintén az M1-esen történt egy másik baleset is, ami összefüggésben állt az előzővel. A halálos motorbaleset miatt feltorlódtak a várakozó autók és motorok a sztrádán. Egy érkező furgon vezetője ezután félrerántotta a kormányt az előtte feltorlódó kocsisor miatt, a mögötte haladó motoros csapat tagjai pedig nekiütköztek. Az egyik motoros becsúszott a furgon alá, három másik pedig nekiütközött.

A TV2 Tények című hírműsorában az Országos Mentőszolgálat munkatársa azt mondta, hogy egy középkorú nőt súlyos, életveszélyes mellkasi-, koponya- és végtagsérülésekkel, három középkorú férfit agyrázkódás gyanújával és gerincsérülésekkel szállítottak kórházba.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!