Több ezer Harley-Davidson jön Budapestre egy fesztivál miatt

2023. június 22. – 18:11

Másolás

Vágólapra másolva

Több ezer motorosra lehet számítani a 120 éves Harley-Davidson jubileumi fesztiválja miatt Budapesten, amit június 22–25. között rendeznek a fővárosban, írja az MTI. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. közleménye szerint fokozott motoros forgalomra kell számítani az M0-s és M2-es autóúton, az M5-ös, M6-os, M1-M7es autópályák bevezető szakaszain, a 2-es, 3-as, 4-es, 10-es és 11-es főúton, valamint a Dunakanyar és a Pilis-hegység közútjain.

A fesztivál részeként az ország több pontjára szerveznek Budapestről induló vezetett túrákat, többek között a Balaton-felvidékre, az Alföldre, Egerbe, a Cserhát hegységbe, Dobogókőre, a Vértes-hegység térségébe és a Dunakanyarba. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy tájékozódjanak az ideiglenes korlátozásokhoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről az utinform.hu weboldalon.

A motoros fesztivál miatt szombaton ideiglenesen lezárják a Szabadság és a Margit hidat, közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK). Ezenkívül lezárásokra kell számítani Dózsa György úton, a Rákóczi úton, a Múzeum és a Vámház körúton, a Gundel Károly úton és az Állatkerti körúton, a Teréz és a Szent István körúton, a Hermina és a Stefánia úton, valamint az Ajtósi Dürer soron is.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!