Gulyás szerint Maruzsa Zoltánéknak kell dönteni Maruzsa Zoltánék sorsáról, miután véletlenül elküldték nekünk a belső vitájukat a válaszlevélről

2023. június 19. – 12:38

Másolás

Vágólapra másolva

„Látszik, hogy milyen veszélyes a Telexszel levelezni”, de a Gyurcsány-korszakban lehetett hazugságra építeni egy kormányzati politikát – így reagált Gulyás a Telexnek arra, hogy véletlenül elküldték a Telexnek Maruzsa Zoltánék vitáját egy belső levelezésből, ami többek között a Klebelsberg Központ (KK) Stratégiai és Kommunikációs Főosztályát vezető Antalffy Péternek, Kisfaludy László köznevelésért felelős helyettes államtitkárnak és a KK szakmai vezetőinek szól. Ebben ilyen mondatokkal: „Ha valaki kikéri utána közérdekűben, akkor ránk ragad a hazugság. (…) Nagy nehézségben lennétek, ha mindig csak a színtiszta igazat kellene mondani”.

Gulyás azt mondta még erről, „szerinte füllenteni sem szabad még”, de a történekből Maruzsáéknak kell levonni a következtetést, és ha személyi következményekről is döntenek, akkor ezt meg kell tenni.

Ki dönt a személyi következményekről? – kérdeztük Gulyást, aki azt mondta, az államtitkár – Maruzsa viszont szintén részese volt ennek a levelezésnek.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!