Már súlyos testi sértéssel gyanúsítják Szalai Ádámot

2023. június 16. – 15:14

Másolás

Vágólapra másolva

Újra kihallgatták és most már súlyosabb bűncselekménnyel gyanúsítják Szalai Ádámot – írja a 24.hu. A lap értesüléseit a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) is megerősítette.

A magyar futballválogatott volt csapatkapitánya tavaly december végén keveredett verekedésbe egy budapesti szórakozóhely előtt. Egy, a barátaival arra sétáló 21 éves férfi arra kérte a labdarúgó öccsét, hogy készítsen róluk egy közös képet, aki azonban visszautasította ezt. Ezt követően alakult ki szóváltás, ami végül tettlegességig fajult. Szalai később azt mondta, csak az öccsét akarta megvédeni. „Egy rúgással eltávolítottam a testvéremtől az üvöltöző embert” – fogalmazott.

Az eset után garázdasággal és könnyű testi sértéssel gyanúsították meg a labdarúgót. Szalai jogos védelemre hivatkozott.

A 24.hu értesülései szerint azóta elkészültek a szakvélemények az ügyben, és a rendőrség súlyosított a bűncselekmény minősítésén: most már súlyos testi sértéssel gyanúsítják. A lap információit a BRFK is megerősítette:

„A BRFK súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt folytat eljárást, amely során egy férfit gyanúsítottként hallgattak ki. Az eljárás eredményességének érdekében további információt nem áll módunkban közölni” – írta a rendőrség.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!