Csintalan Sándor ismét belépett az MSZP-be

2023. június 14. – 08:17

Másolás

Vágólapra másolva

Csintalan Sándor, az MSZP korábbi ügyvezető alelnöke ismét tagja lett a Magyar Szocialista Pártnak. A politikus a párt kecskeméti szervezetéhez csatlakozott – írják az MSZP szerdai közleményében.

„Rendkívül nagy megtiszteltetés számomra, hogy társelnökként én köszönthetem Csintalan elvtársat a közösségünkben. Abban a közösségben, amely számára nagyon fontos, hogy mindig tudja, hova tart, de soha nem felejti el, hogy honnan indult. Az ilyen emberek tudnak minket horgonyként kötni a múltunkhoz és az értékeinkhez” – fogadta Csintalan Sándort a pártban Komjáthi Imre társelnök.

„Fordulópontot jelent ez az MSZP életében. Innentől kezdve nem mennek tőlünk, hanem jönnek hozzánk” – mondta Herczog Edit, az MSZP volt EP- és országgyűlési képviselője.

Csintalan Sándor még a rendszerváltás előtt, 1977-ben lépett be az MSZMP-be, majd 1990-ben csatlakozott az MSZP-hez. Rögtön bekerült a párt országos elnökségébe, majd 1994 októberében a párt ügyvezető alelnökének választották.

A 1998-as országgyűlési választáson egyéni mandátumot szerzett Budapesten, később azonban háttérbe vonult, és a ciklus végén kilépett a pártból.

2007-ben aztán belépett a Fideszbe, ahonnan tíz évvel később távozott. Sokáig a Hír TV-ben volt műsora, az elmúlt években a Magyar Hang Kötöttfogás című műsorának állandó vendége volt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!