Penészes kenyeret és romlott felvágottat kaphatott egy beteg a Szent János Centrumkórházban

2023. június 12. – 07:31

Másolás

Vágólapra másolva

Penészes kenyeret és romlott felvágottat kaphatott egy beteg az Észak-budai Szent János Centrumkórház gasztroenterológiai osztályán – derült ki egy zárt Facebook-csoportban megosztott bejegyzésből.

A poszt szerzője a Magyar Hangnak azt írta: „A János kórház gasztroenterológiai osztályán a tegnapi napon ezt a reggelit kapta édesanyám. A felvágottat ugyan megette, de valószínűleg az is romlott lehetett, mert utána hányt és egész délelőtt nagyon fájt a hasa. Nem tudok elmenni emellett a felháborító eset mellett. A kórháznak azonnal jeleztem.”

A Magyar Hang megkeresésére a kórház kommunikációs vezetője megerősítette, hogy június 9-én írásos panasz érkezett hozzájuk az egyik beteg hozzátartozójától. „A hozzánk érkező panaszokat minden esetben kivizsgáljuk és arról a panaszost értesítjük. Az ügyben a panasz kivizsgálását azonnal megkezdtük, az ügy folyamatban van. Kórházunkban a betegek étkeztetését külső szolgáltató biztosítja” – írták.

Hozzátették még, hogy a kórház hat telephelyén, összesen 1141 betegágyon biztosítja folyamatosan az ellátási területünkhöz tartozó több százezer lakos fekvőbeteg ellátását.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!