„Nem úgy nézel ki, mint a videókon” – megtámadták Opitz Barbit a Westendben

2023. június 1. – 18:07

Másolás

Vágólapra másolva

Az X-Faktor győztesét, Opitz Barbarát és a VV Gregként ismert Einwiller Gregort egy hatfős, fiatalokból álló társaság megtámadta Budapesten a Westendben, írja a Bors.

Leköpködték az énekesnőt és a barátját, és halálos fenyegetést is kaptak. Opitz haját megtépték, a keze vérezni kezdett, a körme felszakadt, ezért később orvosi ellátásra szorult. Csak a biztonsági őrök kíséretében tudtak kimenekülni a bevásárlóközpontból.

Egy szemtanú arról beszélt a Borsnak, hogy Opitz külsejébe kötöttek bele, „azt szajkózták, hogy nem úgy néz ki a videóin, mint az életben”. Az énekesnő és a barátja erre állítólag nem reagált, ezután támadtak rájuk. VV Greg a támadás után felrótta, hogy bár sokan nézték a támadást, de nem avatkozott közbe egyetlen járókelő sem.

Frissítés:

A Naphíre.hu megkérdezte az esetről a rendőrséget, a BRFK azt válaszolta: az „esettel összefüggésben érkezett bejelentés, a rendőrök percek alatt kimentek a helyszínre, ott a bejelentőt meghallgatták, aki már nem kért rendőri intézkedést és arra okot adó körülmény sem merült fel.”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!