Megtalálták annak a külföldi turistának a holttestét, aki egy hajóról ugrott a Dunába

2023. június 1. – 18:05

Másolás

Vágólapra másolva

Megtalálták annak az amerikai fiatalembernek a holttestét, aki a Dunába ugrott a múlt hét elején egy sétahajóról Budapesten – írja a 24.hu.

Múlt hét szerdán mi is beszámoltunk róla, hogy Budapest területén egy sétahajóról a Dunába esett egy fiatal külföldi férfi. Az esettel kapcsolatban a rendőrség akkor annyit közölt, hogy „2023. május 22-én 23 óra 15 perc körül érkezett bejelentés, hogy egy, a Dunán közlekedő hajóról egy férfi a vízbe esett. A rendőrök megkezdték a vízbe esett férfi keresését.

A férfi ismerősei korábban azt írták, vacsorázni mentek a hajóra barátokkal és családtagokkal. Hárman ültek az asztalnál, amikor a férfi felállt, a nyitott ablakhoz sétált és a Dunába ugrott.

Csécsi Soma, a BRFK szóvivője az esetről azt mondta a 24.hu-nak, hogy már nem keresik az eltűntként keresett férfit, a rendőrség a továbbiakban közigazgatási eljárásban vizsgálja a haláleset körülményeit.

Van segítség! Ingyenes, anonim, a nap 24 órájában hívható lelki elsősegély-szolgálat várja a hívásokat a 116-123 és 06-80-810-600 telefonszámon. Ha öngyilkossági gondolatai vannak, kérjük, olvassa el ezt az oldalt, mielőtt kárt tenne magában. Ha másvalakiért aggódik, ezen az oldalon talál tanácsokat, mit tud tenni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!