A Dunába esett egy hajóról egy külföldi turista hétfő este

2023. május 24. – 08:08

Másolás

Vágólapra másolva

Több jelzés is érkezett lapunkhoz, hogy hétfő este Budapest területén egy sétahajóról a Dunába esett egy fiatal külföldi férfi. A Telex kérdésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság is megerősítette az esetet:

„2023. május 22-én 23 óra 15 perc körül érkezett bejelentés, hogy egy, a Dunán közlekedő hajóról egy férfi a vízbe esett. A rendőrök megkezdték a vízbe esett férfi keresését. A kutatás folyamatban van” – írta a rendőrség.

A Redditen és a szerkesztőégünknek eljuttatott levelekben a férfi ismerősei azt írták, vacsorázni mentek a hajóra barátokkal és családtagokkal. Hárman ültek az asztalnál, amikor a férfi felállt, a nyitott ablakhoz sétált és a Dunába ugrott.

A férfi a rendőrség eltűnt személyes listáján is feltűnt, eszerint a 28 éves amerikai állampolgár neve Singh Hardit. A hozzátartozói a budapesti amerikai nagykövetséggel is felvették a kapcsolatot.

A férfi egyik hozzátartozója a Twitteren osztott meg róla képet:

Van segítség! Ingyenes, anonim, a nap 24 órájában hívható lelki elsősegély-szolgálat várja a hívásokat a 116-123 és 06-80-810-600 telefonszámon. Ha öngyilkossági gondolatai vannak, kérjük, olvassa el ezt az oldalt, mielőtt kárt tenne magában. Ha másvalakiért aggódik, ezen az oldalon talál tanácsokat, mit tud tenni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!