Lezuhant egy férfi a Mammut bevásárlóközpont negyedik emeletéről

2023. május 31. – 13:19

Másolás

Vágólapra másolva

Lezuhant egy férfi a budapesti Mammut bevásárlóközpont legfelső, negyedik szintjéről – értesült a Blikk. A lap információit a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) is megerősítette. A Mammut kérdésünkre azt válaszolta, hogy jelenleg is zajlik az eset kivizsgálása, ennek lezárása előtt pedig nem áll módkukban nyilatkozni a történtekről.

A Blikk információ szerint a tragédia szerda délelőtt fél 11 körül történt, az olvasóik beszámolói szerint az áldozat férfi volt. A helyszínelés elkezdődött, a bevásárlóközpont bejáratát lezárták. A BRFK a lap kérdésére közölte, hogy

„az esettel kapcsolatosan idegenkezűség, bűncselekmény gyanúja nem merült fel”.

Azt viszont egyelőre nem lehet tudni, hogy a férfi szándékosan ugrott-e le, vagy lezuhant.

2020 októberében egy fiatal férfi kísérelt meg öngyilkosságot úgy, hogy leugrott a bevásárlóközpont legfelső szintjéről. Túlélte a zuhanást, de életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

Van segítség! Ingyenes, anonim, a nap 24 órájában hívható lelki elsősegély-szolgálat várja a hívásokat a 116-123 és 06-80-810-600 telefonszámon. Ha öngyilkossági gondolatai vannak, kérjük, olvassa el ezt az oldalt, mielőtt kárt tenne magában. Ha másvalakiért aggódik, ezen az oldalon talál tanácsokat, mit tud tenni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!