Leugrott egy fiatal férfi a Mammut bevásárlóközpont legfelső szintjéről

2020. október 8. – 12:59

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Két olvasónktól is arról értesültünk, hogy lezuhant egy ember a budapesti Mammut bevásárlóközpontban az emeletről. Szabó Gabriella, a bevásárlóközpont üzemeltetési igazgatója a Telexnek megerősítette az információt. Mint mondta,

folyik az életmentés. Jelenleg vizsgálják a kamerafelvételeket, hogy baleset történt-e, vagy szándékosság.

Helyszínen lévő kollégáink szerint a Mammut 2-ben történt az eset, amit azóta bezártak, a vásárlókat kiküldik. Az épület előtt egy rendőr- és egy mentőautót is látni.

Szemtanúk szerint a legfelső, 4. emeletről előbb hangoskodást lehetett hallani, majd azt, ahogy a fiatal férfi lezuhant. Néhányan azt mondják, hogy a férfi előbb kidobta a hátizsákját, majd utánaugrott.

Fél kettőkor hozták ki az épületből a férfit a mentők, kollégánk szerint életben van, lélegeztetik, infúzión van.

Fotó: Molnár Réka / Telex
Fotó: Molnár Réka / Telex

Kerestük a rendőrséget, de egyelőre csak annyit tudtak mondani, hogy a helyszínen vannak, vizsgálják a történteket.

Frissítés 14:10-kor: A BRFK sajtóügyeletese szerint a szemtanúk a rendőröknek egyértelműen azt állították, hogy a férfi leugrott a negyedik szintről. A rendőrség a továbbiakban közigazgatási eljárásban folytatja le az eljárást.

Frissítés 15:00-kor: Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a 25 év körüli férfit életveszélyes állapotban szállították kórházba.

Van segítség! Ingyenes, anonim, a nap 24 órájában hívható lelki elsősegély-szolgálat várja a hívásokat a 116-123 és 06-80-810-600 telefonszámon. Ha öngyilkossági gondolatai vannak, kérjük, olvassa el ezt az oldalt, mielőtt kárt tenne magában. Ha másvalakiért aggódik, ezen az oldalon talál tanácsokat, mit tud tenni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!