Leugrott egy fiatal férfi a Mammut bevásárlóközpont legfelső szintjéről

2020. október 08. – 12:59

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Két olvasónktól is arról értesültünk, hogy lezuhant egy ember a budapesti Mammut bevásárlóközpontban az emeletről. Szabó Gabriella, a bevásárlóközpont üzemeltetési igazgatója a Telexnek megerősítette az információt. Mint mondta,

folyik az életmentés. Jelenleg vizsgálják a kamerafelvételeket, hogy baleset történt-e, vagy szándékosság.

Helyszínen lévő kollégáink szerint a Mammut 2-ben történt az eset, amit azóta bezártak, a vásárlókat kiküldik. Az épület előtt egy rendőr- és egy mentőautót is látni.

Szemtanúk szerint a legfelső, 4. emeletről előbb hangoskodást lehetett hallani, majd azt, ahogy a fiatal férfi lezuhant. Néhányan azt mondják, hogy a férfi előbb kidobta a hátizsákját, majd utánaugrott.

Fél kettőkor hozták ki az épületből a férfit a mentők, kollégánk szerint életben van, lélegeztetik, infúzión van.

Fotó: Molnár Réka / Telex
Fotó: Molnár Réka / Telex

Kerestük a rendőrséget, de egyelőre csak annyit tudtak mondani, hogy a helyszínen vannak, vizsgálják a történteket.

Frissítés 14:10-kor: A BRFK sajtóügyeletese szerint a szemtanúk a rendőröknek egyértelműen azt állították, hogy a férfi leugrott a negyedik szintről. A rendőrség a továbbiakban közigazgatási eljárásban folytatja le az eljárást.

Frissítés 15:00-kor: Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a 25 év körüli férfit életveszélyes állapotban szállították kórházba.

Van segítség! Ingyenes, anonim, a nap 24 órájában hívható lelki elsősegély-szolgálat várja a hívásokat a 116-123 és 06-80-810-600 telefonszámon. Ha öngyilkossági gondolatai vannak, kérjük, olvassa el ezt az oldalt, mielőtt kárt tenne magában. Ha másvalakiért aggódik, ezen az oldalon talál tanácsokat, mit tud tenni.