Újabb gyilkosság történhetett Szegeden

2023. május 28. – 20:19

frissítve

Újabb gyilkosság történhetett Szegeden
Fotó: Szűcs Dániel / Szegeder / Telex

Másolás

Vágólapra másolva

Holttestet találtak rendőr járőrök Szegeden, írta meg vasárnap este háromnegyed hétkor a police.hu. A Csongrád-Csanád vármegyei nyomozók vizsgálják az eset körülményeit.

Az Újszegeden, a Temesvári körút és a Szőregi út csatlakozásánál történt esettel kapcsolatban felmerült az idegenkezűség gyanúja. A helyszín egy kevéssé gondozott, gazos terület egy forgalmas főútvonal mentén, a főként panelházakból álló Odessza lakótelep bejáratánál. A fák mögött, a rendőrség elől elzárt területen felállítva látható az ilyenkor szokott fehér sátor.

Fotó: Szűcs Dániel / Szegeder / Telex
Fotó: Szűcs Dániel / Szegeder / Telex

Fél nyolc magasságában jártunk a helyszínen, ahol megtudtuk, hogy a rendőrségre fél öt körül érkezett bejelentés, amely alapján járőrök találtak rá a holttestre. Jelenleg az a kérdés, hogy gyilkosságról, vagy halált okozó testi sértésről van szó.

Frissítés 05. 29. 10:41: A nyomozók az éjszaka folyamán három helybéli gyanúsítottat hallgattak ki, az eljárás az őrizetbe vételük mellett folyik. A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság kezdeményezte az előzetes letartóztatásuk indítványozását – írta hétfő délelőtt a Police.hu

Szegeden emberölés legutóbb nagyjából két hete történt, akkor Felsővároson ölte meg tajvani származású, negyedéves orvostanhallgató barátnőjét egy férfi vadászpuskával. Ezt megelőzően április elején egy szegedi férfi megölte testvérét, majd saját magával is végzett.

A szerző a Szegeder újságírója. A cikk a Szegeder és a Telex együttműködésének keretében jelenik meg a Telexen is.

A Telex fontosnak tartja, hogy az egész ország területéről szállíthasson az olvasóinak sztorikat, ezért közlünk gyakran vidéki riportokat. Mivel minden térséget nem tudunk lefedni budapesti szerkesztőségünkkel, keressük az együttműködést vidéki újságírókkal, és fokozatosan országos tudósítói hálózatot szeretnénk kiépíteni. Ez a cikk is egy ilyen együttműködés keretein belül készült.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!
Partnereinktől